Woningen direct aan het strand in Menara Beach, New Golden Mile, Estepona te koop

Menara Beach is gelegen direct aan het strand aan de New Golden Mile tussen Estepona centrum en Marbella met directe toegang tot het strand met wandelpromenade en verschillende voorzieningen zoals bars, restaurants en taxistandplaats op loopafstand.

 

De urbanisatie is gesloten en heeft 24-uurs beveiliging, twee ruime buiten zwembaden, fitnessruimte, verwarmd binnen zwembad en sauna. De gemeenschappelijke tuinen zijn perfect onderhouden. Alle woningen komen met bergruimte en ondergrondse parkeerplaats.

Related Properties


  • Menara Beach, New Golden Mile, Estepona, penthouse te koop

    755.000 € · 3Bedrooms · 3Bathrooms · Ref: 222-00638P

    Schitterend 3 slaapkamer, 3 badkamer penthouse te koop in Menara Beach, een mooie urbanisatie aan het strand aan de New Golden Mile tussen Estepona centrum en Puerto Banus. De woning is zuid-west gericht en heeft uitzicht over de gemeenschappelijke zwembaden, tuin naar de Middellandse Zee.


  • Direct aan strand gelegen penthouse in Menara Beach, New Golden Mile, Estepona

    1.250.000 € · 3Bedrooms · 3Bathrooms · Ref: 222-00069P

    Penthouse in de luxueuze urbanisatie Menara Beach aan de New Golden Mile in Estepona direct aan het strand met mooi zeezicht. Het appartement heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, royale woonkamer met eetgedeelte, compleet geëquipeerde keuken met inbouw apparatuur, aparte wasruimte en een ter