Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella, villas te koop

Parcelas del Golf is een gesloten urbanisatie gelegen in het hart van de Golf vallei in Nueva Andalucia, Marbella. Parcelas del Golf is direct aan de Las Brisas Golfbaan en is Zuid-West gericht. De urbanisatie heeft 24-uurs beveiliging en gemeenschappelijke tennisbanen.

 Villa Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella  Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella, villa for sale  Villa for sale Parcelas del Golf, Marbella, Nueva Andalucia

Parcelas del Golf heeft het voordeel dat vele voorzieningen zoals supermarkten, verschillende bars en restaurants op loopafstand zijn gelegen. Verder zijn Marbella centrum Puerto Banus met enkele autominuten bereikbaar.

Heeft u een woning in Parcelas del golf welke u wil verkopen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Related Properties


  • Los Monteros Playa, Marbella Oost, Costa del Sol, bouwperceel te koop

    396.000 € · 0Bedrooms · 0Bathrooms · Ref: 222-00945P

    Mooi perceel om zelf een vrijstaande villa te bouwen op loopafstand van het strand in Los Monteros Playa, Marbella. Het perceel heeft een grootte van 936 m2 en volgens het huidige bestemmingsplan kan er een villa worden gebouwd van in totaal 365 m2.


  • Parcelas del Golf, Nueva Andalucia, Marbella, nieuwe moderne villa te koop

    1.700.000 € · 4Bedrooms · 4Bathrooms · Ref: 222-01185P

    Eigentijdse, moderne villa te koop in Parcelas del Golf, Nueva Andalucia. Parcelas del Golf is een gesloten urbanisatie met 24-uurs beveiliging en op loopafstand van diverse supermarkten, bars en restaurants. De villa is net klaar en gebouwd naar de hoogste normen. De woning beschikt over