Bahia de la Plata, Estepona, penthouses en appartementen te koop

Bahia de la Plata is een recent gebouwde urbanisatie gelegen direct aan het strand en op loopafstand van het centrum van Estepona, waar vele bars, restaurants en winkels zijn te vinden.  In totaal bestaat Bahia de la Plata uit 257 woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Vanwege de ligging heeft Bahia de la Plata heeft directe toegang tot het strand en de boulevard. Andere voordelen zijn twee grote buitenzwembaden en 2 buiten kinderbaden in de perfect onderhouden gemeenschappelijke tuinen. Binnen faciliteiten omvatten een verwarmd zwembad, paddle tennisbaan, sauna en een fitnessruimte.

Bahia de la Plata, Estepona, frontline beach property for sale

Verde is er 24-uurs beveiliging en gedurende van de dag is er een conciërge service. Als gevolg van deze faciliteiten en de geweldige locatie zijn deze woningen gemakkelijk te verhuren in alle seizoenen.

Alle appartementen en penthouses zijn inclusief met bergruimte en parkeerplaats in de ondergrondse garage. Verder een domotica-systeem en sommige zelfs met een eigen zwembad. Zeezicht hangt af waar de woning binnen Bahia de la Plata is gelegen.