Over ons

Excellent Spain is een makelaardij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen aan de Costa del Sol met een focus op Marbella, Estepona, Benahavis, Mijas, Casares, Manilva en Sotogrande.

Met een team van toegewijde mensen bieden we een eersteklas service op basis van “zeg wat je doet en doe wat je zegt”. Als koper of verkoper is één van onze medewerkers een vast aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Als klant bent u altijd in controle aangezien wij adviseren en u beslist.

Om iemand echt te kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een woning is het noodzakelijk (veel) lokale kennis te hebben. De enige manier om die kennis op te doen is te wonen in het gebied waar je werkt. Vandaar dat we allemaal aan de Costa del Sol wonen en meerdere talen spreken om er voor te zorgen dat er niets verloren gaat in de vertaling.

Indien u serieus overweegt een woning aan de Costa del Sol te kopen of te verkopen neem dan contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen.

Ons werkgebied?

De Costa del Sol, met een focus op Marbella, Benahavis en Estepona.

Wat doen we?

We brengen succesvol kopers en verkopers samen door te luisteren, de juiste vragen te stellen en onze uitgebreide vastgoed kennis en ervaring te combineren, dit zonder enige druk uit te oefenen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Voor wie werken we?

Zowel kopers als verkopers, we gaan met elke serieuze klant serieus om.

Kunnen wij u helpen?

Waarschijnlijk wel, neem contact op en ontdek het zelf.